İğrenç şantaj, polisi bile şaşkına çevirdi

Antalya'da bir eve yapılan operasyon sırasında ele geçirilen video görüntüsü iğrenç şantajı ortaya çıkardı. Bir erkeğe giydirilmiş dansöz elbiseli kayıt sonrası işkence ve cinsel istismardan dava açıldı

12 Ocak 2016 Salı 23:37
İğrenç şantaj, polisi bile şaşkına çevirdi






İğrenç şantaj, polisi bile şaşkına çevirdi

Antalya'da iğrenç şantaj; Dansöz kıyafeti giydirddi, seni travesti yaparım diyerek video kaydını yaptığı adama uyuşturucu hap sattırdı.

Antalya polisi, cebinde uyuşturucu hapla yakaladığı sanığı sorgulayınca mide bulandıran şantajla karşılaştı. Geçtiğimiz Aralık ayında Engin Y.'nin (24) üzerinde 55 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Engin Y. hapların evinde kaldığı Turhan Kaya'ya (37) ait olduğunu söyledi.
Eve baskın yapan polis, uyuşturucunun yanı sıra Engin Y.'nin üzerinde dansöz kıyafetiyle, ağzına vibratör sokulmuş halde görüntülerini buldu. Engin Y., Turhan Kaya ve eşi Yağmur Kaya, yargılama sonunda 18'er yıl hapse mahkûm edildi.

‘SENİ TRAVESTİ YAPARIM DEDİ’

Engin Y., diğer iki sanığın kendisine uyuşturucu satması için işkence yaptığını iddia etti. Y., “Kaya, beni zorla oynatarak görüntüleri kaydetti. ‘Seni travesti yapacağım’ diye tehdit etti” dedi.

‘YA YAPARSIN YA GİDERSİN’

Turhan Kaya ise Y.'nin kendi isteğiyle dansöz kıyafeti giydiğini iddia etti. Engin Y.'nin eşine birlikte kaçmayı teklif ettiğini öne süren Kaya, "Ben de kendisini dövdüm. Özgürlüğünü kısıtlamadım, isteseydi kaçabilirdi. Vibratörü ağzına sokması için zorlamadım. Ben sadece kendisine 'Ya bunları yaparsın ya da bu memleketten gidersin' dedim" diye savunma yaptı. Mahkeme Yağmur Kaya'ya eziyet suçundan 2 yıl, Turhan Kaya'ya ise eziyet, hürriyeti kısıtlama ve cinsel saldırıdan toplam 19 yıl hapiscezası verdi.



Son Güncelleme: 12.01.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.