İlkay Sivaslı cinayeti, İlkay öğretmen kendisini öldürmesi için kiralık katil tutmuş

Öğrencilerinin altın kalpli öğretmeniydi. Geçtiğimiz gün evinde öldürülmüş olarak bulundu. Sevgili kurbanı olduğu açıklandı. Ancak cinayeti soruşturan polis ekipleri herkesi şoke eden detaya ulaştı..

30 Nisan 2019 Salı 23:53
İlkay Sivaslı cinayeti, İlkay öğretmen kendisini öldürmesi için kiralık katil tutmuş






İlkay öğretmen, kendisini öldürmesi için kiralık katil tutmuş


İlkay Sivaslı cinayetini araştıran polis ekipleri, akıllara durgunluk detaya ulaştı. Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen İlkay Sivaslı'nın kendisini öldürtmek için internetten kiralık katil tuttuğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz pazar günü Kartal'da meydana gelen olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Cinayet Masası dedektifleri, genç kadının telefon trafiğini araştırdı. Bu arada İlkay öğretmenin kaldırıldığı hastaneye gelen kişilerin de listesine ulaşıldı. İlkay öğretmenin 10 yıllık evli sevgilisiyle arasında çıkan sorunlar yüzünden bu kararı aldığı iddia ediliyor.

10 YILLIK SEVGİLİSİ SANILDI ANCAK...

Korkunz olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Cinayeti araştırmaya başlayan polis, öğretmenin sevgilisi ile sorunlar yaşadığını duydu. Polis, İlkay Sivaslı’nın ilişki yaşadığı İ.E.’yi mercek altına aldı. Yapılan araştırmada İ.E.’nin evli olduğu ve ilişkilerinin 10 yıldır sürdüğünü tespit etti. İkili arasında yaşanan sorunları takibe alan polisin dikkatini farklı bir detay çekmişti.

TELEFONLA ARAYAN KİŞİ SEVGİLİSİ DEĞİL!

Cinayet masası dedektiflerinin dikkatini çeken bu ayrıntı da, İlkay Sivaslı için yardım isteyen kişi, kadın öğretmenin cep telefonuyla aramasıydı. Önce sevgilisi olduğu düşünülen bu kişinin Tanju Doğan adında bir kişi olduğu saptandı. Hatta bu kişi hastaneye gelmiş ve İlkay Sivaslı’nın akrabası olduğunu hastane görevlilerine söyleyerek durumu hakkında bilgi almıştı.

ADANA'DA YAKALANDI

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken şüpheli listesinde adı başa alınan Tanju Doğan'ın geçimiş de araştırma konusu oldu. Adana’ya kaçtığı tespit edilen zanlının peşine düşen polis ekipleri izini Adana'da buldu. Adana’ya giden ekipler Adana polisi ile düzenledikleri operasyonla Tanju Doğan'ı yakaladı. Şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul’a getirildi.


ŞOK DETAYLAR ORKAŞA ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Tanju Doğan, polise suçunu itiraf etti. Zanlının verdiği ifade duyanları şaşırttı. Zanlının iddialarına göre kendisi bir kiralık katildi. İddiaya göre, İlkay öğretmen kendisini öldürtmek için , parayla kendisini kiralık katil tutmuştu. Zanlı verdiği ifade de “ Yaklaşık 24 gün önce İlkay öğretmen benimle internet üzerinden ulaştı. Bana ‘Beni öldür’ diye kiraladı. Bu süre zarfında kendisinden 6 bin liraya yakın para aldım. Bir kaç kez görüştük. Sık sık telefonlaştık. Sonra ona aşık oldum. Öldürmekten vazgeçtim. Ama o ısrar etti.” dedi.

“VURUP, TELEFONLA YARIDM İSTEDİM”

İlkay öğretmenin kendisini vurması için bazı şartları da söylediğini anlatan zanlı “Kalabalıkta yada arkadaşlarımın yanında bana ateş etme demişti. Olay günü evinde vurdum. Üzüldüm. Hemen ambulans çağırdım. Onun telefonuyla aradım. Ardından hastaneye gittim” dedi.


TELEFON KAYITLARI ÇIKTI

Bu iddialar üzerine şüphelinin cep telefonunda el konuldu. İlkay öğretmenin cep telefonları da incelemeye alındı. yapılan incelemede İlkay öğretmenle şüpheli Tanju Doğan arasında telefon görüşmelerinin kaydı çıktı. Şüphelinin tüm telefon görüşmeleri kaydettiği belirlendi. Kaydedilen telefon konuşmalarında İlkay öğretmenin kendisini öldürtmek için kiralık katille konuşmalar yer aldığı görüldü.

SEVGİLİSİNE KIZIP KİRALİK KATİL TUTMUŞ

Bu iddialar üzerine polisin ulaştığı bilgilere göre, İlkay Öğretmen, 10 yıllık ilişki yaşadığı evli sevgilisi İ.E. ile arasında sorunlar yaşandı. bu sorunlar üzerine çok kızan İlkay öğretmen, kendisini öldürtmek istedi. Ve bu yüzden kiralık katil tuttu.

KEMAL SUNAL FİLMİ GERÇEK OLDU

Kiralık katil tutarak kendini öldürten İlkay öğretmenin bu olayı ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın ‘Korkusuz korkak’ filmini hatırlattı.

Filmde, Mülayim karakterini oynayan Kemal Sunal, bir şirkette memur olarak çalışır. Şirketteki çalışanlar ve müdürler, Mülayim’e kendi işlerini yaptırırlar. Aynı zamanda maddi durumu iyi olmayan Mülayim ev kirasını dahi ödeyemez. Bir gün tahlil sonucunu almak için hastaneye gider. Ancak hastanede raporlar karışır ve kendisine altı aylık ömrü kaldığı söylenir. Öleceğini öğrenen Mülayim artık hiçbir şeyden korkmamaya başlar. Ölümü beklemek yerine kendisini öldürmesi için bir kiralık katil tutar. Bir süre sonra gerçeği öğrenen Mülayim, kiralık katilden kurtulmaya çalışacaktır.

Son Güncelleme: 01.05.2019 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.