Instagram’dan Corona virüsü yasağı

Instagram Corona virüsü temalı paylaşımları filtrelediğini ve engellediğini duyurdu.

16 Mart 2020 Pazartesi 21:08
Instagram’dan Corona virüsü yasağı






Instagram’dan Corona virüsü yasağı

Instagram Corona virüsü temalı paylaşımları filtrelediğini ve engellediğini duyurdu.Instagram, platformda bulunan Corona virüsü temalı tüm filtrelerin engellendiğini ve bundan sonra da kullanıcıların bu tür filtrelere ulaşamayacağını duyurdu.

Sosyal medya platformu Instagram tarafından yapılan yazılı açıklamada Corona virüsü kapsamında alınan önlemler duyuruldu.Açıklamada, platformda bulunan Corona virüsü temalı tüm filtrelerin engellendiği ve bundan sonra da bu tür filtrelere ulaşılamayacağı ifade edildi.Ayrıca, bir kişinin yüzünü tarayarak Corona virüsü teşhis edebildiklerini iddia eden hesapların ve filtrelerin de engellendiği bildirilirken, kullanıcıların ‘Kovid-19’ kelimesiyle filtre araması da yapamayacakları vurgulandı.

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
InstagramCorona Virüsü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.