İnternetten tanıştığı kişinin tecavüzüne uğramış

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde internet üzerinden tanıştığı gencin tecavüzüne uğrayan ve gasp edilen evli kadın, eve hırsızı girdiğini söyleyip polise başvurunca gerçek ortaya çıktı.

17 Şubat 2016 Çarşamba 19:56
İnternetten tanıştığı kişinin tecavüzüne uğramış






İnternetten tanıştığı kişinin tecavüzüne uğramış

İddiaya göre, Bursa'da işçi olan 22 yaşındaki E.T. ile bir sosyal paylaşım sitesinde tanışan evli ve bir çocuk annesi Z.Ş. (57), bir süre E.T. ile internetten sohbet ederek arkadaşlık yaptı. Arkadaşlıklarının ilerlemesi sonrası E.T. dün, Bursa'dan İzmir'e gelerek, Karşıyaka ilçesinde kalan Z.Ş.'nin evine geldi. Zorla eve giren E.T., Z.Ş.'ye tecavüz edip evde bulunan 2 bilezik ve 2 bin lirayı aldı.

E.T., Z.Ş.'ye, internette görüntülü konuşurken çıplak görüntülerini kayıt altına aldığını ve eğer bu durumu eşine ve polise söylemesi durumunda çıplak görüntüleri eşine göstereceğini söyleyerek şantajda bulundu.

POLİS GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Eşinden korkan Z.Ş., eşi H.Ş. eve gelince, evlerine hırsız girdiğini ve altın ile paraları çalıp kaçtığını söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları incelemede hırsızlık olayı olmadığını belirledi. Z.Ş.'nin ifadesini alan polis, çelişkili ifadeler vermesi sonrası gerçek ortaya çıktı.

Z.Ş. polise verdiği ifade de, İnternette tanıştığı gençle sohbet ettiklerini, çıplak görüntüleri haberi olmadan çekildiğini, eve gelerek kendisine tecavüz ettiğini ve gasp edip tehdit ettiğini anlattı.
Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı araştırma sonrası zanlı E.T.'yi Basmane semtinde gezerken yakaladı. Polisteki sorgulamasında, suçlamaları kabul etmeyen E.T., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece, 'tehdit ve şantaj ve cinsel saldırı' suçlamalarıyla tutuklandı. Öte yandan Z.Ş'ye de 'Suç uydurmak' suçundan işlem yapıldı.
Son Güncelleme: 17.02.2016 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.