İstanbul'da bombalı saldırı 7 polis 4 sivil hayatını kaybetti..

Vezneciler durağında polis otobüsüne yönelik saldırı olduğu bildiriliyor.

07 Haziran 2016 Salı 08:45
İstanbul'da bombalı saldırı 7 polis 4 sivil hayatını kaybetti..






İstanbul'da bombalı saldırı 7 polis 4 sivil hayatını kaybetti..

Vezneciler durağında polis otobüsüne yönelik saldırı olduğu bildiriliyor. İstanbul Vezneciler'de Çevik kuvvet aracı geçerken patlama oldu. 7 polis şehit oldu, 4 sivil hayatını kaybetti. 3'ü ağır 36 kişi de yaralandı...
Patlamanın park halindeki bir araçta meydana geldiği öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olayın ardından ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Bunun bir doğalgaz patlaması da olabileceği belirtiliyor. Saldırının uzaktan kumandalı bir düzenekle gerçekleştirildiği iddia ediliyor. Saldırının ardından çevik kuvvet ekiplerinin havaya ateş açtığı öğrenildi. Olay yerinde şüpheli bir paket polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatılacak. Kontrollü patlamanın öncesinde zırhlı polis aracından anonslar yapılıyor. Bombalı saldırıdan gelen son dakika haberleri ve gelişmeleri..
Son Güncelleme: 07.06.2016 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.