İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Brezilya - İstanbul arasında havadan uyuşturucu trafiği kuran çeteye yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

24 Mart 2022 Perşembe 16:55
İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu






İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu


İstanbul Havalimanı Gümrük, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Brezilya'dan yüklü miktarda uyuşturucu geleceği ihbarı üzerine başlattığı operasyonda aralarında yer hizmeti personelinin de bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da Gümrük ekipleri, Brezilya'nın Sao Paulo kentinden İstanbul Havalimanı'na yüklü miktarda uyuşturucu geleceğine yönelik ihbar aldı.

Harekete geçen ekipler, güvenlik kamera görüntülerinden kargonun gelişini takip etti.

Operasyonu genişleten ekipler yüklü miktarda uyuşturucu maddeye el koyarken aralarında kamera görüntüleriyle tespit edilen yer hizmeti görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuOperasyonPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.