İstanbul Silivri'de zincirleme kaza 27 yaralı var

İstanbul Silivri'de cezaevi çalışanlarını taşıyan servisin aralarında bulunduğu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

31 Mart 2023 Cuma 17:56
İstanbul Silivri'de zincirleme kaza 27 yaralı var






İstanbul Silivri'de zincirleme kaza 27 yaralı var

İstanbul Silivri'de D-100 kara yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cezaevi personelini taşıyan servis minibüsü, 5 araca çarptıktan sonra yan yattı.Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. 

1'İ AĞIR 27 YARALI!

Kazada ilk belirlemelere göre 27 kişinin yaralandığı, 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor. 

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan D-100 kara yolu Edirne istikametini açma çalışmaları sürüyor. Trafik akışı yan yoldan sağlanıyor.

Son Güncelleme: 31.03.2023 18:20
Anahtar Kelimeler:
KazaSilivriTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.