Kaçak avlanan balıklara el konuldu

Mustafa ULUSOY/İSKİLİP(Çorum), () - ÇORUM'un Oğuzlar İlçesi'nde kaçak avlandığı belirlenen bin 500 kilo yayın ve sazan balığına el konuldu. Çorum Obruk Barajı ve köylerinde bir kişinin, kaçak avlanan yayın ve sazan balıklarını...

19 Mayıs 2015 Salı 09:27
Kaçak avlanan balıklara el konuldu






Mustafa ULUSOY/İSKİLİP(Çorum), () - ÇORUM'un Oğuzlar İlçesi'nde kaçak avlandığı belirlenen bin 500 kilo yayın ve sazan balığına el konuldu.
Çorum Obruk Barajı ve köylerinde bir kişinin, kaçak avlanan yayın ve sazan balıklarını toplayıp Yozgat'a götürdüğü bilgisini alan jandarma ekipleri, İskilip İlçesi Musular Köyü'nde minibüsü durdurdu. 125 kasa içerisinde bin 500 kilogram yayın ve sazan  balığı ele geçirildi. Balıklara el konulurken, araç sürücüsü Ö.Ş. hakkında idari işlem yapıldı. Balıklar, İskilip İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.