Kaçak sığınmacı organizatörlerine operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sınır bölgelerinde kaçak göçmenlerin Türkiye'ye girmesini organize eden 181 kaçakçısının yakalandığını duyurdu

10 Ekim 2023 Salı 16:55
Kaçak sığınmacı organizatörlerine operasyon






Kaçak göçmen organizatörlerine sınır operasyonu


Türk sınırlarını kevgire çeviren kaçakların yurda girişine ve Türkiye'nin iç kesimlerine ulaşmasına yardımcı olan organizatörlere yönelik operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma birliklerinin sınır bölgelerinde düzenlediği 117 operasyonda 181 göçmen kaçakçılığı organizatörü şüphelisinin yakalandığını duyurdu.

Jandarma personelini tebrik eden Yerlikaya, "Terörle, onların iş birlikçileriyle, göçmen kaçakçısı organizatörleriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kaçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.