Kadınların gizlice fotoğrafını çeken şahsa meydan dayağı

Sultangazi'de sokakta yürüyen kadının gizlice fotoğrafını çeken şahsa vatandaşlardan meydan dayağı.

07 Ekim 2023 Cumartesi 18:33
Kadınların gizlice fotoğrafını çeken şahsa meydan dayağı






Kadınların gizlice fotoğrafını çeken şahsa meydan dayağı

İstanbul Sultangazi'de ismi bilinmeyen bir erkek, sokakta önünden yürüyen kadının gizlice fotoğraflarını çekti. Durumun fark edilmesi üzerine kadının eşi ve çevredekiler şüpheliyi darbetti. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında İstanbul Sultangazi'de Uğur Mumcu Mahallesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın caddede yürüdüğü sırada, kimliği belirsiz bir kişi cep telefonuyla gizlice fotoğraflarını çekti. Çevredekiler durumu fark edince kişinin yanına giderek uyarıda bulundu. Durumdan haberdar olan kadın, eşini arayarak, yaşananları anlattı.

Kısa sürede olay yerine gelen eş ve çevredekiler, şüpheliyi darbetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, şüpheliyi gözaltına alırken, kadın da şikâyette bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.