Kağıthane mezarlığında yeni doğmuş bebek cesedi

İstanbul Kağıthane'de mezarlık görevlisinin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri 3 günlük bebek cesediyle karşılaştı. Kan donduran olayın ayrıntıları haberin devamında...

16 Ekim 2015 Cuma 00:50
Kağıthane mezarlığında yeni doğmuş bebek cesedi






Kağıthane mezarlığında yeni doğmuş bebek cesedi

KAĞITHANE'de, Sanayi Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa gömülü 3 günlük bebek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, mezarlık görevlisi akşam saatlerinde güvenlik için mezarlıkta dolaştığı sırada, bir mezarın yanında yeni kazılmış toprak olduğunu fark etti. Kazılı olan yeri inceleyen görevli, yüzeysel olarak kazılmış bir çukurun içerisinde bir bebek cesedi olduğunu gördü. Görevli durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin bulunduğu yerde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu tespit edildi.

3 günlük olduğu tahmin edilen bebeğin cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 16.10.2015 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.