Kahramanmaraş'ta öfkeli kalabalık, Öcalan'ın fotoğraflarını yaktı

Terör olaylarını protesto etmek için toplanan vatandaşların sayısı binleri geçti. Kahramanmaraş'ta yapılan protesto gösterileri sırasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları yakıldı.

08 Eylül 2015 Salı 21:44
Kahramanmaraş'ta öfkeli kalabalık, Öcalan'ın fotoğraflarını yaktı






Kahramanmaraş'ta öfkeli kalabalık, Öcalan'ın fotoğraflarını yaktı

KAHRAMANMARAŞ'ta bir araya gelen binlerce kişi, teröre tepki gösterdi. Türk bayraklarıyla PKK aleyhine slogan atarak yürüyen kalabalıktan grup, üzerinde Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu PKK flamasını ateşe verip yaktı.


Kahramanmaraş'ta akşam saatlerinden itibaren Trabzon Bulvarı'nda toplanan binlerce kişi, Türk bayraklarıyla çarşı merkezine yürüdü. MHP İl Başkanlığı önünde toplanan Ülkü Ocakları üyeleriyle birleşen çeşitli gruplar, hep birlikte terör örgütü PKK aleyhine sloganlarla Ulucami'ye kadar yürüdü. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ve MHP İl Başkanı Süleyman Öner'in de yer aldığı binlerce kişi, sık sık şehitleri anarak terör saldırılarını protesto etti.

ÖCALAN VE PKK FLAMASI ATEŞE VERİLDİ

Kahramanmaraş Valiliği önünde bir süre bekleyen kalabalıktan bir grup, üzerinde elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı bulunan PKK flamasını ateşe verip yaktı. Kalabalık, daha sonra flamayı ezerek teröre tepkisini gösterdi. Terör örgütü PKK aleyhine slogan atan kalabalık, güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polisleri eşliğinde geldikleri Ulucamii önündeki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı Fatiha okudu. Kalabalık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan tarafından yapılan basın açıklamasının ardından araçlarıyla oluşturdukları konvoyla klakson çalarak şehir turu yapıp terör saldırılarını protesto etmeyi sürdürdü.


Son dakika Maraş, Maraş Haberleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.