Kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü öldü

Atilla ATMACA/ EREĞLİ(Konya),()– KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Göksel Kayhan hayatını kaybetti, arkasında bulunan arkadaşı aynı yaşındaki Mustafa Kemal Yıldız yaralandı....

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:20
Kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü öldü






Atilla ATMACA/ EREĞLİ(Konya),()– KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Göksel Kayhan hayatını kaybetti, arkasında bulunan arkadaşı aynı yaşındaki Mustafa Kemal Yıldız yaralandı.
Kaza, dün saat 20.00 sıralarında kent merkezinde Bulvar Caddesi'nde meydana geldi. Göksel Kayhan, yönetimindeki 42 EKT 69 plakalı motosikletle önündeki Mustafa Dut'un kullandığı 42 ENU 41 plakalı kamyoneti sollamak istedi. Bu sırada Mustafa Dut da, yolun kenarında park halindeki aracı sollamak istemesi üzerine motosiklet, kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle sürücü Göksel Kayhan ve arkasında oturan arkadaşı Mustafa Kemal Yıldız, motosikletten fırladı. Başındaki kaskı fırlayan ve başını yere çarpan Göksel Kayhan  ile kask bulunmayan Mustafa Kemal Yıldız, yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayhan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yıldız'ın da tedavisinin devam ettiği belirtildi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Mustafa Dut, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.  

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.