Kar maskeli saldırı; Yol ortasında vurup kaçtılar

Balıkesir'de Kar maskeli saldırı sırasında bir kişi ağır yaralandı. Silahlı iki saldırgan kurşun yağmuruna tuttuğu Hakan Tuncer kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

19 Şubat 2016 Cuma 01:00
Kar maskeli saldırı; Yol ortasında vurup kaçtılar






Kar maskeli saldırı; Yol ortasında vurup kaçtılar

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde 55 yaşındaki Hakan Tuncer, motosikletle gelen kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Tuncer kurtarılamazken, polis kaçan saldırganların kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Restoran sahibi Hakan Tuncer'e meydanda yürüdüğü sırada motosiklet üzerindeki kar maskeli iki kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edildi. Tuncer göğsüne ve başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, saldırganlar olay yerinden motosikletle kaçtı.

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Tuncer ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Tuncer yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, kaçan zanlılarının kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 19.02.2016 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.