Karaya vuran bir yunus balığını keserek yediler: Aç gözlü mağandalar

Karaya vuran bir yunus balığını yaşatmak yerine keserek yiyen gözü dönmüş maganda polis tarafından aranıyor.

26 Temmuz 2018 Perşembe 07:02
Karaya vuran bir yunus balığını keserek yediler: Aç gözlü mağandalar






Karaya vuran bir yunus balığını keserek yediler: Aç gözlü mağandalar


Hayvanların bile yapmadığı, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşandı. Dünyanın başka ülkelerinde karaya vuran canlıları yaşatmak için vicdan sahibi insanların zamana karşı yarıştığı bir dünyada, utanmaz magandanın teki, yunus balığını kimseye aldırmadan keserek yemek için evine götürdü. 

Korkunzç olay Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşandı. Kkaraya vuran yunus balığı bazı kendini bilmez maganda ruhlu insanlar tarafından kesildi. O anlar vatandaşların kamerasına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyaya düşen görüntü vatandaşlar tarafından büyük tepki gördü


Olay Bursa'nın Gemlik İlçesi Kumla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde karaya vuran yunus balığı vatandaşlar tarafından kesildi.

Olayla ilgili sosyal medya hesaplarında tepki gösteren vatandaşlar yetkilileri harekete geçmeye davet etti.

Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Karaya Vuran Bir Yunus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.