Karbeyaz Çimen cinayeti | Katili tutuklandı

Kayınpederi tarafından vahşice öldürülen Karbeyaz Çimen cinayetinin detayları ortaya çıktı. Katil zanlısı Tarık Çimen tutuklandı.

29 Haziran 2023 Perşembe 19:05
Karbeyaz Çimen cinayeti | Katili tutuklandı






Karbeyaz Çimen cinayeti | Katili tutuklandı


Bayram'dan hemen önce Karabük’te kayınpederi tarafından vahşice katledilen 19 yaşındaki Karbeyaz Çimen, son yolculuğuna uğurlandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen katil zanlısı Tarık Çimen, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Olay, Karabük Yeni Mahalle Gazi sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın son katında meydana gelmişti.

Tarık Çimen, 22 Haziran'da 'cinsel istismar' suçlamasıyla cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Çimen, kendisine iftira attığını iddia ettiği eşi Güler, oğulları Samet Çimen ve M.Ç. ile gelini Karbeyaz Çimen'i (19) katletmek üzere plan yaptı.

Bir hafta boyunca cinayet planını kurgulayan Tarık Çimen, ailesinin üçüncü kattaki evine tırmanarak balkondan içeri girdi. Yanında getirdiği silahla önce gelini Karbeyaz'ı kafasından vuran Çimen, daha sonra aile fertlerini vuracağı sırada silah tutukluk yaptı. Oğlu tarafından bıçakla yaralanan Tarık Çimen evden kaçarak uzaklaştı. Kanlar içinde kalan Karbeyaz Çimen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri bir süre sonra katil zanlısı Tarık Çimen'i yakaladı.

KARDELEN'E VEDA

Kayınpederinin katlettiği Karbeyaz Çimen için Cuma namazı sonrası Cumayanı köyünde cenaze töreni yapıldı. Törende Kardelen'in eşi Samet Çimen’in güçlükle ayakta durduğu görüldü. Cenaze namazının ardından Karbeyaz Çimen köy mezarlığında toprağa verildi.


CİNAYETİN DETAYLARINI ANLATTI

Gözaltına alınan Tarık Çimen, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Katil zanlısı Çimen, ifadesinde oğlu ve gelini ile düğün meseleleri yüzünden üç ay önce aralarında tartışma çıktığını, bu nedenle oğlu ve gelininin kendisine iftira atarak cezaevine girmesine sebep olduklarını iddia etti.

Tarık Çimen, ifadesinde şöyle konuştu: 

"22.06.2023 tarihinde cezaevinden tahliye oldum. Kendime yapılan iftirayı hazmedemediğimden eşim ve çocuklarım ile gelinimi öldürmek maksadıyla ikametlerine gittim. Eve balkondan tırmanarak girdikten sonra salon kısmında önce gelinimi yanımda getirdiğim tabanca ile vurduktan silah tutukluk yaptı. Sonra yaşanan arbede sonrasında ikametten kaçtığım."

Anahtar Kelimeler:
CinayetCinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.