Kasap bıçağıyla metroda kadınlara saldırdı

Kadınlara yönelik saldırının durmak bilmediği Türkiye'de eline kasap bıçağını alan bir maganda bindiği metro aracında onlarca kişinin önünde galiz küfürlerle kadın yolcuların üstüne yürüdü

25 Kasım 2021 Perşembe 00:24
Kasap bıçağıyla metroda kadınlara saldırdı






Kasap bıçağıyla metroda kadınlara saldırdı

İstanbul Metrosu, elinde kasap bıçağı ile kadınlara saldıra bir magandanın korkutan görüntülerine sahne oldu.

Kadınlara yönelik şiddet ve saldırı bu kez kendisini İstanbul Metrosunda gösterdi. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Bostancı durağında elinde kasap bıçağı olan bir saldırgan, ağız dolusu küfürlerle kadınlara saldırdı.

Saat 19.00'da gerçekleştiği belirtilen olayda, bir kadını yüzünü kesmekle tehdit eden saldırgan küfürler savurarak genç kadının üzerine yürüdü.

Çevredeki vatandaşların çaresizce izlediği korku dolu anlar saldırgan şahsın durakta inmesiyle son buldu. Yaşanan o korku dolu dakikalar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.