Kasksız yolculuk ölümle bitti

Trafikte arkadaşıyla birlikte motosiklet üstündeki yolculuk faciayla sona erdi. Antalya'da meydana gelen feci kazada kask takmayan Emrah Taşdemir, hayatını kaybetti. 

29 Nisan 2019 Pazartesi 00:39
Kasksız yolculuk ölümle bitti






Kasksız yolculuk ölümle bitti

Tüm uyarılara rağmen motosiklet kullanıcılarının kasksız trafiğe çıkmazı ölümcül kazalara neden oluyor. Son olan Antalya Aksu'da Emrah Taşdemir'in canına mal oldu.
Antalya'da dün saat 22.00 sıralarında Aksu ilçesi Serik Caddesi'nde, Tevfik Ç. yönetimindeki motosiklet, bir araç tarafından sıkıştırılınca Z.Ş. yönetimindeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi, sürücü Tevfik Ç. ile arkadaşı Emrah Taşdemir yaklaşık 50 metre yolda sürüklendi.


KASKLI OLAN YARALANDI

Edinilen bilgilere göre yoldan geçen diğer sürücüler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, kasksız yolcu Emrah Taşdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Başında kask bulunan Tevfik Ç. ise yaralı olarak ambulansla yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Kazaya karışan hafif ticari aracın sürücüsü Z.Ş. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

CANSIZ BEDENİNE SARILDI

Kazayı haberi alıp olay yerine gelen yakınları, yerde yatan Taşdemir'in cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. Taşdemir'in cesedine sarılıp ağlayan bir yakınını ise polis güçlükle kaldırdı. Gelen ambulanstaki sağlık ekibi, hayatını kaybeden gencin fenalaşan yakınlarına müdahale etti. Kazaya karışan motosikletin ise 15 gün önce satın alındığı ortaya çıktı. Taşdemir'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga götürülürken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.