• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Katil koca eşini suçladı: Çok tahrik etti
GÜVENLİK
Yayınlanma: 23 Haziran 2018 - 13:36

Katil koca eşini suçladı: Çok tahrik etti

Kendisine boşanma davası açan ve anlaşmalı olarak ayrılan karısını vahşice öldüren zanlı, mahkede katlettiği eşini suçladı. 

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Katil koca eşini suçladı: Çok tahrik etti

Katil koca eşini suçladı: Çok tahrik etti

Katil koca eşini suçladı: Çok tahrik etti

Son  Dakika Haberler, Konya'nın Akşehir ilçesinde anlaşmalı olarak boşanan eşi Erdoğan Er tarafından bıçaklanan 28 yaşındaki Fatma Gülistan, 23 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Tutuklanan Erdoğan Er, ifadesinde, Gülistan'dan kendisine tekrar şans tanıyıp birleşmek istediğini belirterek, ''Fatma, 'Artık boşandık. Sen bana karışamazsın. Hayatımı yaşayacağım' dedi. Bende bunun üzerine onu bıçaklayıp olay yerinden kaçtım. Eşimin tahriklerinden dolayı bu olay yaşandı' dedi.

Olay, 25 Mayıs tarihinde Akşehir ilçesine bağlı Seyran Mahallesi'nde bulunan boş arazide meydana geldi. Erdoğan Er, 2 çocuğunun annesi, boşandığı Fatma Gülistan ile konuşmak için çalıştığı işyerinin önüne gitti. Aralarında çıkan tartışma sonucu Erdoğan Er, Gülistan'ı, vücudunun 7 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Saldırıdan sonra kanlar içinde kalan Gülistan, çağrılan ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Gülistan, 17 Haziran günü, 23 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gülistan, Tuzlukçu ilçesine bağlı Pazarkaya Mahallesi'nde gözyaşları içinde defnedildi.

Olayın ardından kaçan kaçan Erdoğan Er, aynı gün saklandığı ormanlık alanda yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


15 GÜN ÖNCE BOŞANMIŞLAR


Erdoğan Er, ifadesinde eşiyle zaman zaman sözlü tartışmalar yaşadığını belirterek, ''Bana sürekli, 'Ben hayatımı yaşayacağım, senden boşanacağım, bana karışamazsın' diyordu. Ben de ona, 'Seni ve çocuklarımı çok seviyorum. Ne olur bu yuvayı yıkma. Ne istersen yaparım' diyordum. Buna rağmen sürekli olarak benden boşanacağını söylüyordu'' dedi.


Eşinin olaydan 20 gün önce 2 çocuğunu da yanına alıp evi terk ettiğini belirten Er, 'Eşime telefon açtım. Çocukların velayetini kendisine vereceğimi, anlaşmalı olarak boşanmayı kabul ettiğimi söyledim. Olay tarihinden 15 gün kadar önce anlaşmalı boşanma dilekçemizi ikimiz de imzaladık. Daha sonra mahkemeye çıktık ve eşimle boşandık. Mahkeme çıkışı bana, 'Senden boşandım, artık kendi hayatımı yaşayacağım' dedi 'diye konuştu.


BİR ANDA SİNİRLENİP BIÇAĞI SAPLADIM


Olay gününü anlatan Erdoğan Er, ''Eşim bir rehabilitasyon merkezinin misafirhanesinde çalışmaya başlamış. Telefonunu satmış ve benden sattığı telefonun faturasını istedi. Ben de sabah erken saatlerde eşimin çalıştığı yerin yakınında onu beklemeye başladım. Bir süre sonra eşim geldi ve yürümeye başladık. Telefonun faturasını kendisine verdim. Şansımı tekrar deneyerek onu ve çocuklarımı çok sevdiğimi, tekrar birleşmemizi teklif ettim. Bunun üzerine Fatma, 'Sen bana artık karışamazsın. Senden boşandım. Artık hayatımı yaşayacağım' dedi. Bir anda sinirlendim ve yanımda bulunan bıçağı çıkarıp Fatma'yı bıçaklamaya başladım. Benim yakamdan tuttu ve yere düştük' şeklinde konuştu.

EŞİ BIÇAKLANDIKTAN SONRA AMBULANS ÇAĞIRMASINI İSTEMİŞ

Eşini nasıl bıçakladığını hatırlamadığını ileri süren Erdoğan Er, ''Olaydan sonra neler yaşandı, tam hatırlamıyorum. Fatma'nın vücudundaki bıçak yaralarını nasıl yaptım, bilmiyorum. Ambulansı arayacaktım; ancak bize doğru bakan biri, telefonda konuşuyordu. Ben de, ambulansı aradığını zannedip, aramaktan vazgeçtim. Fatma yerde kanlar içinde yatarken, 'Tamam evime geri döneceğim. Ambulansı ara, birlikte gidelim' dedi. Ben de 'Ambulansı aradılar. Sen hastaneye git. Sonra görüşürüz' dedim ve eşimin yanından uzaklaştım. Bir süre ormanlık alana doğru yürüdüm. İntihar etmek istiyordum. Daha sonra polis beni telefonumdan aradı ve ikna etti. Sonra teslim oldum. Yaşanan her şey eşimin tahrikleri nedeniyle oldu. Fatma'yı öldürmek ya da yaralamak gibi bir planım yoktu. Çok pişmanım' dedi. Erdoğan Er, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında hazırlanacak iddianamenin ardından yargılanacak.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Nazarıyla ünlü 3 burç: Bakışlarıyla yakıyorlar!
Nazarıyla ünlü 3 burç: Bakışlarıyla yakıyorlar!
Fenerbahçe’den savunmaya gençlik aşısı: Yeni sol bek belli oldu! Archie Brown ile anlaşma tamam, İstanbul’a geliyor
Fenerbahçe’den savunmaya gençlik aşısı: Yeni sol bek belli oldu!...
Devletten büyük destek: Kira öder gibi ev! Dar gelirliye devlet desteğiyle 6.470 TL taksitle ev fırsatı
Devletten büyük destek: Kira öder gibi ev! Dar gelirliye devlet desteğiyle...
Galatasaray’dan dev kaleci bombası: Kaleye yıldız iniyor! 25 milyon euroluk dev transferde mutlu son
Galatasaray’dan dev kaleci bombası: Kaleye yıldız iniyor! 25 milyon...
Dikkat testine meydan oku: Gizli hata seni bekliyor! 5 saniyede fark edenler dahiler kulübünde
Dikkat testine meydan oku: Gizli hata seni bekliyor! 5 saniyede fark edenler...
Hemzemin geçitte feci ölüm: Keşke morga beraber gitseydik
Hemzemin geçitte feci ölüm: Keşke morga beraber gitseydik

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.