Kayıp Çinli kadını öldürüp çiftliğe gömmüşler

Geçtiğimiz ay esrarengiz bir şekilde kaybolan Çinli kadının korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Lisha Yu adlı kadının cesedi Bilecik'te bir çiftlik evinde gömülü olarak bulundu.

30 Kasım 2019 Cumartesi 00:13
Kayıp Çinli kadını öldürüp çiftliğe gömmüşler







Kayıp Çinli kadını öldürüp çiftliğe gömmüşler


Erkek arkadaşının ihbarı ile bir ayı aşkın bir süredir kayıp olduğu için Türkiye genelinde aranan Çinli kadının öldürüldüğü belirlendi. Lisha Yu adlı talihsiz kadını öldürenlerin, cesedini de Bilecik'te bir çiftlikte araziye gömdüğü belirlendi. Lisha Yu'nun cansız bedenini bulmak için söz konusu çiftlikte kazı çalışmaları bugün sonuçlandı..

İstanbul’da 2 Ekim günü kayıplara karışan Çinli kadın Lisea Yu, öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Kadına ait cansız bedenin İstanbul dışında bir çiftlikte gömüldüğü belirtiliyor. Ceset bulma çalışmalarına başlandı.

İstanbul’da bir ithalat firmasında çalışan 31 yaşındaki Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, 2 Ekim’de otomobiliyle yaptığı kazanın ardından esrarengiz biçimde ortadan kayboldu.


UZUN ZAMAN HABER ALINAMADI

Lisha Yu’nun kendisi gibi Çin vatandaşı olan lokantacı erkek arkadaşı polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıtlarına göre, Lisha Yu’nun otomobili ortadan kaybolmasından iki gün sonra otoyol gişesinden geçti. Ancak ne otomobilden ne de Lisha Yu’dan haber yoktu.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI!

Başvurunun ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda, genç kadının öldürüldüğü ortaya çıktı. Polisin ulaştığı bilgilere göre, öldürülen Çinli kadın Bilecik’te bir çiftlik evinde gömülmüştü. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı.Yabancı uyruklu olduğu belirtilen şüphelilerin olayla bağlantısı inceleniyor. Çiftlik evinde de genç kadının cesedinin bulunması için arama çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

İstanbul’da bir ithalat firmasında çalışan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu (31),2 Ekim’de yaptığı kaza sonrası ortadan kayboldu. Çin Halk Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosluğu da Lisha Yu’nun bulunması için devreye girerken, olayla ilgili 4 kişi İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

ÇİFTLİKTE ÇALIŞMA BAŞLATILMIŞTI

Edinilen bilgilere göre gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri sonrası Lisha Yu'nun cesedinin Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Kızılsaray köyü Yuvaköy mevkiinde Uygur Türkü Muhammet isimli bir kişiye ait 30 dönümlük bir çiftlik evinde toprağa gömülü olduğu bilgisine ulaşıldı. İstanbul'da kurulan özel ekip, Söğüt'teki etrafı tel örgülerle çevrili çiftlik evine gelerek, Lisha Yu'nun cesedini bulmak için çalışma başlattı.

EKİPLER EV SAHİBİNİ ARIYOR

Belediye ekipleri ellerinde kazma ve küreklerle gözaltına alınan şüphelilerin gösterdiği yeri kazarlarken, yaklaşık 60 santimetre derinlikte Yu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Ceset Söğüt Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Jandarma ve polis çiftlik evi etrafında önlem alırken, ev sahibinin evi yazlık olarak kullandığı ve ekipler tarafından halen arandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 30.11.2019 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.