Kayıp çocuk Demirhan için önemli gelişme

İstanbul Avcılar'da kaybolan Demirhan Dir için yeniden arama çalışması balşatıldı. Küçük Demirhan için arama yapılan bölgede elbiseleri bulunmuştu

09 Mayıs 2016 Pazartesi 08:28
Kayıp çocuk Demirhan için önemli gelişme






Kayıp çocuk Demirhan için önemli gelişme


İstanbul Avcılar'da kaybolan 10 yaşındaki Demirhan Dir'in bulunması için arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Esenyurt'ta oturan Demirhan Dir (10) 3 arkadaşı ile birlikte oynamak için D-100 Karayolu kenarındaki boş alana geldi. Akşam olmasına rağmen evine dönmeyen oğlunun kaybolduğundan şüphelenen baba Abdülkerim Dir, durumu polise bildirdi.

Demirhan Dir'in beraber oynadığı arkadaşları polise yaptığı açıklamada, köpekten kaçtıklarını, içinden dere geçen ve ağaçlık olan buğday tarlasına girdiklerini arkadaşından da bir daha haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine polis, AFAD ve itfaiye ekipleri bölgede arama başlattı.

KÖPRÜDE ÇOCUK KIYAFETLERİ BULUNDU

Çocukların verdiği bilgiler doğrultusunda, çalışmalarını D-100 Karayolu Haramidere Kavşağı mevkisinde yoğunlaştıran ekipler, artık kullanılmayan Mimar Sinan Köprüsü'nün bir gözünde çocuk kıyafetleri buldu.

Ailesine gösterilen kıyafetlerin Demirhan Dir'e ait olduğu tespit edildi.

Haramidere'de arama çalışması yapması için bölgeye dalgıç ekipleri istendi.
Anahtar Kelimeler:
Kayıp ÇocukDemirhan Dir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.