Kayıp çocuk ilaçlama tankında ölü bulundu
Bursa Gürsu'da kaybolan 9 yaşındaki çocuk bir tarım ilaçlama tankının içinde çıplak bulundu. Yunus Emre Akyol'un şüpheli ölümünü Adli Tıp Kurumu raporu aydınlatacak.Evlerinin önünde oynarken kaybolan talihsiz çocuğun feci ölümü Gürsu'yu yasa boğdu. Bursa'da, arkadaşlarıyla oyun oynadıktan sonra bir anda gözden kaybolan 9 yaşındaki Yunus Emre Akyol, evin yakınında, tarım ilaçlama tankının içerisinde ölü bulundu.Olay, dün akşam saatlerinde Gürsu ilçesi Kumlukalan Mahallesi’nde meydana geldi. Yunus Emre Akyol, babasıyla birlikte öğlen saatlerinde tarladan döndü. Ailesi, Yunus Emre Akyol’u evde bırakarak akraba ziyaretine gitti. Arkadaşlarıyla birlikte mahallede oyun oynamak için evden çıkan Yunus Emre, arkadaşlarından ayrılarak bir anda gözden kayboldu.
KÜÇÜK ÇOCUK HER YERDE ARANDI
Akraba ziyaretinden dönen aile, çocuklarını bulamadı. Mahalle sakinlerinden yardım isteyen baba Hüseyin Akyol (40), her yerde oğlunu aradı. Yapılan arama çalışmaları sonucu oğluna ulaşamayan baba, saat 21.00 sıralarında durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.
Jandarma ve arama kurtarma ekipleri, Yunus Emre’nin evinin çevresinde bulunan arazide uzun süre arama yaptı. Çevrede yapılan aramalarda herhangi bir ize rastlanamadı.