Kayıp Elif Albayrak | 11 yaşındaki kız için JÖH'ler devrede

Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yayması'nda kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ı bulmak için arama çalışması başlatıldı. Kayıp kız cocuğu 33 saat sonra ormanlık alanda bitkin olarak bulundu.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:07
Kayıp Elif Albayrak | 11 yaşındaki kız için JÖH'ler devrede






Kayıp Elif Albayrak | 11 yaşındaki kız için JÖH'ler devrede


Henüz 11 yaşındaki kız çocuğu Elif Albayrak Semen Yaylası'nda kayboldu. Kayıp ihbarının ardından AFAD, AKUT ve JÖH ekipleri Bulancak dağlarında arama çalışması başlattı. Küçük Elif'in aniden bastıran sis yüzünden yolunu kaybedettiği ortaya çıktı. 33 saatlik aramanın sonunda küçük kız çocuğu bir çeşmede su içerken bulundu.

Tevrat -Gülcan Akbayrak´ın kızı Elif Akbayrak, dün akşam Semen Yaylası'nda kayboldu. Ailesi çevrede yaptığı aramalarda Elif'i bulamayınca jandarma ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine yaylaya jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD),AKUT ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri, sevk edildi.

33 SAAT SONRA BULUNDU

Çalışmalar sürerken, yaylada bu sabah günün ağarmasıyla sis kalktı. Jandarma, saat 05.00 sıralarında daha önce kontrol edilen ailenin evine 300 metre mesafedeki boş bir yayla evinin önünde küçük kızı fark etti. Su içtiği sırada bulunan Elif Akbayrak'ın siste yolunu kaybettiği ve 2 geceyi yaylada açık alanda geçirdiği belirlendi. Bu sabah sisin etkisini yitirmesiyle yolu bulan Elif´in yaylaya döndüğü, gördüğü ilk eve uğrayarak su içtiği ifade edildi. Soğukta üşüyüp, acıkan bitkin haldeki Elif, Jandarma ekiplerince kontrol amaçlı Bulancak Devlet Hastanesi´ne götürüldü.

VALİ: ÇOCUKLARINIZA GÖZÜNÜZ GİBİ BAKIN

Giresun Valisi Enver Ünlü de, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ekiplerin aramaları sonucu Elif'e ulaşıldığını belirterek, "Elif kızımızı sağ salim buldu ekiplerimiz. Geçmiş olsun. Lütfen çocuklarımıza gözümüz gibi bakalım" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.07.2020 13:24
Anahtar Kelimeler:
Semen Yaylası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.