Kayseri'de Aysun Abla operasyonu

Kayseri ve çevresinde uyuşturucu kullananların 'Aysun Abla' olarak tanıdığı kadın, polis tarafından yakalandı.

02 Kasım 2018 Cuma 15:36
Kayseri'de Aysun Abla operasyonu






Kayseri'de Aysun Abla operasyonu


Kayseri'de, uyuşturucu ticareti yaptığı ve alıcıların 'Aysun abla' diye tanıdığı genç kadın (Hicret Y.), polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınann kadının Üzerinde ve evinde uyuşturucu ele geçirildi. Hicret Y., yapılan ilk sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyon kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığı ve alıcılara kendisini 'Aysun abla' olarak tanıttığı belirlenen Hicret Y., merkez Kocasinan ilçesine bağlı Hacısaki Mahallesi'ndeki evde yakalandı.

Edinilen ilk bilgilere göre Hicret Y.'nin üzerinde ve kaldığı evde yapılan aramalarda, 50 gram metamfetamin ile 10 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan Hicret Y., Kayseri Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirildi. Hicret Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.