• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Kayseri'de Cin çıkarma rezaleti | Davacıları cinlerle korkutmuş
GÜVENLİK
Yayınlanma: 09 Temmuz 2023 - 13:42

Kayseri'de Cin çıkarma rezaleti | Davacıları cinlerle korkutmuş

Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan tarihi Sivas-i Hatun Camii imamı Orhan Köşker çok sayıda kadın ve kız çocuğuna cin çıkarma bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kayseri'de Cin çıkarma rezaleti | Davacıları cinlerle korkutmuş

Kayseri'de Cin çıkarma rezaleti | Davacıları cinlerle tehdit etmiş



Kayseri’nin Develi ilçesindeki Sivas-i Hatun Camii imamı Orhan Köşker, “cin çıkarma” bahanesiyle onlarca kadın ve çocuğa istismarda bulunmaktan suçlanıyor. İmam Orhan Köşker’in yargılanmasına 18 Temmuz’da devam edecek. Tutuklanarak cezaevine gönderilen cinci hocanın çevresinden bazı kişilerin, davacıların, şikayetini geri çekmesi için sık sık aileleri ziyaret ettiği, mağdur çok sayıda vatandaşın ise 'Cinlerini bize musallat eder' korkusuyla şikayetçi olmadığı ifade ediliyor.

Kayseri’nin Develi ilçesindeki Güneyyukarı Mahallesi’ndeki Sivas-i Hatun Camii’nin imamı Orhan Köşker, ‘cin çıkarma’ bahanesiyle onlarca kadın ve çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

BirGün Gazetesi'nde Zuhal Çiloğlan imzasıyla yayınlanan habere göre cinsel istismara uğrayan çocukların ebeveynleri, imamın yakınları tarafından şikâyetten vazgeçmeleri için baskı gördüklerini söyledi.

PARA TEKLİF ETTİ

İmam Orhan Köşker’in taciz ettiği ileri sürülen çocuklardan birinin dedesi yaşananları anlattı. Köşker’e günde ortalama 40-50 kişinin ‘şifa bulmak’ için başvurduğunu anlatan dede, torunundan yaşananları öğrendikten sonra suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Dede, İmam Köşker’in kendisine başvuranları “Sana cin musallat olmuş” diyerek sözde 'tedavi' ettiğini aktardı.

Köşker’in kendisine gelen kadın ve çocukları korkuttuğunu ve istismar ettiğini anlatan dede, suç duyurusunda bulunduktan sonra tanımadığı iki kişinin şikâyetini geri alması için para teklif ettiğini söyledi. Ayrıca İmam Köşker’in ailesinin de evlerine gelerek “Şikâyetten vazgeçin” diyerek ısrarcı olduklarını anlattı.

“DAVACI OLURSAK CİNLERİNİ BİZE MUSALLAT EDER”

Çok sayıda kişinin mağdur durumda olduğunu bildiklerini söyleyen dede, sadece 18 kişinin şikâyetçi olmayı kabul ettiğini söyledi. Birçok mağdurun da “Davacı olursak cinlerini bize musallat eder” diyerek suç duyurusunda bulunmaya korktuğunu söyledi. Şikâyetler üzerine yaklaşık dört ay önce tutuklanan İmam Köşker’in yargılanmasına 18 Temmuz Salı günü devam edilecek.

Köşker’in, camiinin restorasyonu sırasında bulunan bin 111 taneli tesbihle, camii cemaatine “şifa” dağıttığı iddiası, iktidara yakın yayın organlarında da haber oldu. Haberlerde, İmam Köşker’in, özel günlerde ve sıkıntılı zamanlarda çekilen tesbihin, camii cemaatinin boynuna asılarak “rahmete vesile” olduğu iddialarına yer verildi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Denizbank’tan dev kredi kampanyası: 100.000 TL kredi o tarihte başlıyor
Denizbank’tan dev kredi kampanyası: 100.000 TL kredi o tarihte başlıyor
PTT’den zor günler için yardım parası: Geçim sıkıntısı yaşayanlar hemen başvursun
PTT’den zor günler için yardım parası: Geçim sıkıntısı yaşayanlar...
Emekliye ekstra destek: 12 bin 750 TL maaşlara eklenecek
Emekliye ekstra destek: 12 bin 750 TL maaşlara eklenecek
Meteoroloji’den son dakika: 22 ilde hava durumu alarmı! Kuvvetli sağanak ve fırtına etkili olacak
Meteoroloji’den son dakika: 22 ilde hava durumu alarmı! Kuvvetli sağanak...
Hava durumu alarmı: Meteoroloji’den flaş uyarı! Türkiye’nin dört bir yanını ilgilendiriyor
Hava durumu alarmı: Meteoroloji’den flaş uyarı! Türkiye’nin dört...
Gümrük Vergisi Avrupa'nın en ucuzu Dacia Spring'i coşturdu
Gümrük Vergisi Avrupa'nın en ucuzu Dacia Spring'i coşturdu

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.