Kayseri'de kuaför cinayeti; Arkadaşını öldürdü

Kayseri’de kuaförlük yapan 26 yaşındaki Serkan Kızıl, tartıştığı arkadaşı M.E. tarafından bıçakla öldürüldü.

27 Mart 2016 Pazar 14:43
Kayseri'de kuaför cinayeti; Arkadaşını öldürdü






Kayseri'de kuaför cinayeti; Arkadaşını öldürdü


Kayseri’de kuaförlük yapan 26 yaşındaki Serkan Kızıl, tartıştığı arkadaşı M.E. tarafından  bıçakla öldürüldü.

Olay evli 2 çocuk babası Serkan Kızıl'ın işyerinde dün gece meydana geldi. Merkez Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki erkek kuaförüne gelen M.E., uzun süredir arkadaşı olan Serkan Kızıl ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma ardından işyerinden ayrılan M.E., yarım saat sonra tekrar geldi ve Kızıl’ı bıçaklayarak kaçtı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Serkan Kızıl, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kızıl, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Kaçan M.E. kısa süre sonra evinde gözaltına alındı. Alkollü olduğu ileri sürülen şüpheli M.E.'nin emniyette sorgusu sürüyor.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Kayseri'de tartıştığı 26 yaşındaki arkadaşı Serkan Kızıl’ı bıçakla öldüren Murat E, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, "Serkan, benim uzun yıllardır arkadaşım. Akşam yanına gidip uyuşturucu isteyince benden para isteyip, trip attı. Ben de sinirlenince tartıştık'' dediği ifade edildi.

Son Güncelleme: 27.03.2016 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.