Kepez'deki yangın korkuttu

Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Kepez İlçesi'ndeki bir apartmanın teras katında öğle saatlerinde çıkan yangın korkuttu. Düdenbaşı Mahallesi 2311 Sokak üzerinde bulunan Hüseyin Kır Apartmanı'nın teras katından dumanların çıktığını...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 15:18
Kepez'deki yangın korkuttu






Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Kepez İlçesi'ndeki bir apartmanın teras katında öğle saatlerinde çıkan yangın korkuttu.
Düdenbaşı Mahallesi 2311 Sokak üzerinde bulunan Hüseyin Kır Apartmanı'nın teras katından dumanların çıktığını görenler, önce itfaiyeye ardından polise haber verdi. Yangın bölgesine tedbir amaçlı 2 ambulans da sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye kurtarma ekipleri, yoldaki kanalizasyon çalışması ve yol üzerine park edilen araçlardan dolayı yangına müdahale etmekte zorlandı. Yakaşık 15 dakikalık müdahalenin ardından yangın tamamen söndürülürken, 3 katlı apartmanın teras katında hasar oluştu ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Dairenin sahibi Ramazan Kır, yangının kundaklama olma ihtimalinin bulunduğunu söyleyerek, polislere şüphelendiği bir tanıdığından şikayetçi olduğunu söyledi.
Mahallede korku ve paniğe neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.