Kilis'e Katyuşalı saldırı sürdü: 4 yaralı var

Suriye tarafından atılan 2 Katyuşa roketatar mermisi daha öğleden sonra Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Tazebey sokak ile Kilis Devlet Hastanesi yakınlarındaki boş araziye düştü.

01 Mayıs 2016 Pazar 15:44
Kilis'e Katyuşalı saldırı sürdü: 4 yaralı  var






Kilis'e Katyuşalı saldırı sürdü: 4 yaralı  var

Suriye tarafından atılan 2 Katyuşa roketatar mermisi daha öğleden sonra Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Tazebey sokak ile Kilis Devlet Hastanesi yakınlarındaki boş araziye düştü.

Boş araziye düşen roketin patlaması sonucu şans eseri kimseye bir şey olmazken, sokağa isabet eden roketin gürültüyle patlaması sonucu 4 kişi yaralandı. Sokakta bulunan ev, işyeri ve araçların camları ve duvarlarında hasar oluşurken bazı duvarlar yıkıldı.
Olayda yaralanan 4 yaralı, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne taşınarak acil serviste tedaviye alınırken, bölgeyi güvenlik şeridiyle çeviren polis önlem aldı.
Bugün düşen roket sayısının 5 olduğu Kilis'te sabahta bu yana yaralananların sayısı da 8'e yükseldi.

1 ROKET DAHA DÜŞTÜ
Suriye tarafından atılan bir katyuşa roketatar mermisi saat 11.10 sıralarında Kilis'in Kartalbey Mahallesi'ne düştü. Sokağa düşerek patlayan roketatar mermisinden çevrede yaralananlar oldu. Böylece bugün kente düşen roket mermisi sayısı 3'e yükseldi.
2 İŞİD MEVZİİ VURULDU: 9 ÖLÜ
Öte yandan sabahki patlamanın ardından IŞİD denetimindeki Soran bölgesinde İHA ve radarlarla Katyuşa roket atışlarının yapıldığı tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait iki mevzi, sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar ile ateş altına alındığını ve imha edilen mevzilerdeki 9 teröristin öldürüldüğü kaydedildi.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.