Kırmızı ışıkta bekleyen servis araçlarına kamyon çarptı, 5 ölü

Gaziantep gün biterken feci bir kaza haberiyle sarsıldı. Kırmızı ışıkta bekleyen iki servis aracı ve 2 otomobile çarpan kamyon 5 kişinin ölümüne neden oldu.

06 Ekim 2023 Cuma 18:13
Kırmızı ışıkta bekleyen servis araçlarına kamyon çarptı, 5 ölü







Kırmızı ışıkta bekleyen servis araçlarına kamyon çarptı, 5 ölü


Trafikte kamyon sürücülerinin neden olduğu facialara bir yenisi daha eklendi. Trafik işaretlerini ve trafik lambalarını dikkate almayan kamyon sürücüsü, kırmızı ışıkta bekleyen servis araçları ile otomobillere çarptı.

Gaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana gelen kazada bir kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobile çarptı. Kazada 5 kişi öldü, 5’i ağır 17 kişi yaralandı.


Feci kaza, Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında meydana geldi.

Bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobile daldı. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5’i ağır 17 kişi ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YARALILARDAN 5 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.