Kız kardeşine mesaj atan gence jiletli saldırı

Kız kardeşine mesaj attığı iddia edilen bir genci sokak ortasında darp eden magandaların işkence görüntülerini sosyal medyada yayınlamaları tepkilere neden oldu.

25 Ekim 2022 Salı 07:52
Kız kardeşine mesaj atan gence jiletli saldırı






Kız kardeşine mesaj atan gence jiletli saldırı

Adana'da bir grup, yakınları olan kıza mesaj attığını iddia ettiği genci sokak ortasında iç çamaşırıyla kalana kadar soydu, ardından tekme ve yumruklarla darbedip, yüzünü jiletle kesti. Bu yaşananların sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine polis, soruşturma başlattı.


JİLETLE YÜZÜNÜ KESTİLER

Kızın ağabeyinin de bulunduğu öğrenilen gruptan bazı kişiler gencin üzerindeki kıyafetlerini çıkarırken, bazıları ise yumruk ve tekmelerle saldırdı. Yere yatırılan gencin üzerine çıkan bir kişi ise elindeki jiletle gencin yüzüne kesikler attı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Grubun, genci iç çamaşırı ile kalana kadar soyması, darbetmesi ve yaralaması, bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis, soruşturma başlattı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Polis, saldırganların ve darbedilen gencin kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Adanaİşkence
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.