Kocaeli'nde halk otobüsü şoförü tartaklandı

KOCAELİ'nin Başiskele İlçesi'nde, İzmit-Kullar arasında çalışan Halk Otobüsü şoförü Ekrem Topal, iddiaya göre Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı ve kardeşi tarafından tartaklandı. Şoförün iki kişi tarafından dövülme...

10 Temmuz 2015 Cuma 14:11
Kocaeli'nde halk otobüsü şoförü tartaklandı






KOCAELİ'nin Başiskele İlçesi'nde, İzmit-Kullar arasında çalışan Halk Otobüsü şoförü Ekrem Topal, iddiaya göre Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı ve kardeşi tarafından tartaklandı. Şoförün iki kişi tarafından dövülme anı araç içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay Başiskele İlçesi Yuvacık semtinde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selim Koral ve kardeşi, daha önce olan bir olaydan sorumlu tuttukları S.S 71 Nolu Kullar Otobüsçüler Kooperatifi’ne bağlı çalışan minibüs şoförü Ekrem Topal’ı yolda durdurup tartakladı. Şoförün iki kişi tarafından dövülme anı ise araç içerisindeki güvenlik kamarası tarafından kaydedildi.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde tartaklama anında Selim Koral ve kardeşi, şoför Ekrem Topal’a bağırarak daha önce gerçekleşen bir olayda yakınları olan bir kişiyi tartaklamakla suçlayarak yumruk atmaya başladı. Şoför Ekrem Topal’ın "Ben yapmadım" diye bağırmasına rağmen yumruk atmaya devam eden Semih Koral ve kardeşi, yakınlarını döven kişinin kim olduğunu sormaya devam etti. Şoför Ekrem Topal’ın olayı yapan kişinin adını söylemesi üzerine yumruk atmayı bırakan Semih Koral ve kardeşi, daha sonra zorla şoförü araçtan indirmek istedi. Aldığı darbelerle yüzü kanlar içinde kalan Ekrem Topal araçtan inmeyerek bulduğu bir bez yardımı ile yüzüne tampon yaparak akan kanı durdurmaya çalıştı.
Daha sonra araçtan inen Semih Koral ve kardeşi olay yerinden uzaklaşırken, kendi çabaları ile hastaneye giden şoför Ekrem Topal ise burada yapılan tedavinin ardından 10 gün iş göremez raporu verildiği öğrenildi. Ekrem Topal aldığı rapor ile polise giderek 2 kardeşten şikayetçi oldu. Polis ekipleri görüntülere el koyarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOGRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.