Konya'da AVM bahçesinde intihar | Garson genç kafasına sıktı

Selçuk Üniversitesi yerleşkesinde bir AVM'de garson olarak çalışan genç, geride borç listesi yazılı veda mektubu bırakarak canına kıydı.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 18:40
Konya'da AVM bahçesinde intihar | Garson genç kafasına sıktı






Konya'da AVM bahçesinde intihar | Garson genç kafasına sıktı

Konya'da üniversite kampüsünde yer alan AVM kafesinde garsonluk yapan Barış Ayaz adlı genç, geride bir mektup bırakarak canına kıydı..


Borçları nedeniyle bunalıma giren Barış Ayaz adlı genç, tabancayla intihar etti. Canına kıymadan önce bir alacaklısının telefonla aradığı Barış Ayaz'ın geride bıraktığı intihar mektubunda ailesine seslenerek helallik istediği öğrenildi. Korkunç olayı görenler arasında canına kıyan gencin tanıdıkları da vardı. Sevilen ve sakin bir mizaca sahip olduğu bildirilen Ayaz'ın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığı öğrenildi. İşte haberin detayları...

Konya Selçuk Üniversitesi kampüsünde bir kafede garson olarak çalışan 25 yaşındaki genç alış veriş merkezinin bahçesinde kafasına tek el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ameliyata alınan genç doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı


Olay akşam Saatlerinde Konya Selçuk üniversitesi içinde bulunan alış veriş merkezinin otoparkında meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Alış veriş merkezi içindeki bir kafede garson olarak çalışan 25 yaşındaki Barış Ayaz borçları nedeni ile zor günler geçiriyordu. Bir alacaklısının telefon etmesi üzerine bunalıma giren genç alışveriş merkezinin otoparkına çıkarak, belinden çıkardığı silahla kafasına tek el ateş etti. 

Çevrede bulunanlar tanıklık ettiği olay sonrası genç kısa sürede ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Ayaz daha sonra yoğun bakım servisine çıkarıldı. Doktorların tüm çabalarına rağmen genç hayatını kaybetti. 

MEKTUBUNDA BORÇ LİSTESİNİ BIRAKTI

Barış Ayaz’ın intihar öncesi ailesine bir mektup bıraktığı öğrenildi. Mektubunda borçları nedeni ile ailesinden özür dileyen Ayaz ‘Abla annemin yanından ayrılma ben babamın yanına gidiyorum. Bu zamana kadar size layık bir kardeş evlat olamadım borç yapıp uyuşturucu kullandım benim yaşamamın sizi üzmemin bir anlamı yok artık benden bu kadar hepiniz hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum arkamda yine dünya dert bırakıyorum beni affedin. Yüce Allah hepinize mutluluk ve sabır versin eşlerinize yeğenlerime ve özellikle anneme çok iyi bakın. Ne olur beni affedin ve anneme iyi bakın. Beni babamın yanına gömün. Sizleri çok seviyorum. Ben bu hayatta sizi utandırmaktan başka hiç bir şey yapmadım’ cümlelerine yer verirken kimlere ne kadar borcu olduğunu da tek tek yazdı. 

Üniversitede hem öğrenciler hem alış veriş merkezi esnafları tarafından sevilen ve sakin bir kişiliğe sahip olduğu öğrenilen Barış Ayaz’ın yaklaşık 5 yıldır aynı kafede çalıştığı öğrenildi.

REKTÖR ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA 

Olay sonrası açıklama yapan Konya Selçuk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ‘Olay hepimizi son derece üzdü. Barış bizlerin de tanıdığı saygılı, dürüst ve pırıl pırıl bir genç. Hepimiz son derece üzgünüz’ ifadelerini kullandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.