Küçük kız çocuğuna sarkıntılık eden sapığa meydan dayağı

Son günlerde artan cinsel saldırılara bir yenisi daha eklendi. Sokakta çevirdiği 10 yaşındaki kız çocuğunu markete götürme bahenesiyle kandırmaya çalıştığı iddia edilen şahıs vatandaşlar tarafından linç edildi.

29 Nisan 2019 Pazartesi 18:27
Küçük kız çocuğuna sarkıntılık eden sapığa meydan dayağı






Küçük kız çocuğuna sarkıntılık eden sapığa meydan dayağı



Çocuklara yönelik cinsel saldırılara bir yenisi daha eklendi. Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi. Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...


Olay, dün akşam saatlerinde Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şahıs mahallede bir kız çocuğunu markete gitme bahanesiyle yanına çağırdı. 

Edinilen bilgilere göre, şüpheli şahıs, kız çocuğuna bir apartmanın zemininde cinsel tacizde bulundu. Küçük kızın çığlıkları üzerine apartmana yönelenleri fark eden taciz şüphelisi, kaçmaya başladı.

Vatandaşlar kısa kovalamacanın ardından yakaladıkları zanlıyı tekme tokat dövmeye başladı.

İhbar üzerine mahalleye gelen polis ekipleri, vatandaşlar tarafından dövülen taciz şüphelisini önce hastaneye götürüp tedavi ettirdi, ardından gözaltına alıp, sorgulamak üzere karakola götürdü.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen taciz şüphelisi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
GaziantepCinsel Taciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.