Küçükçekmece'de çatışma çıktı, 16 yaşında genç öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı çatışmada Kalaşnikof silahlar da kullanıldı. Çatışmanın ortasında kalan bir genç can verdi. Çok sayıda yaralı var

15 Aralık 2017 Cuma 01:20
Küçükçekmece'de çatışma çıktı, 16 yaşında genç öldürüldü






Küçükçekmece'de çatışma çıktı, 16 yaşında genç öldürüldü

İstanbul'da Küçükçekmece Sefaköy'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çatıştı çıktı. PKK'lı teröristlerin sıklıkla kullandığı Kalaşnikof tüfeklerin de ateşlendiği silahlı çatışmanın ortasında kalan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti..Sefaköy İnönü Mahallesi'ndeki Çelik Kıraathanesi önünde aralarında husumet bulunan iki grup karşılaştı. Tartışma kavgaya dönüşünce grupta bulunanlar silahlarını çekti.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre; tam otomatik Kalaşnikof tüfekler ile 14 tabancanın kullanıldığı çatışmada mahalle savaş alanına döndü. Polis olay yerinde yüzlerce boş kovan topladı.

HALI SAHA MAÇINDAN DÖNÜYORLARDI

Bu sırada arkadaşlarıyla beraber gittiği halı saha maçından dönen Emircan Açıkgöz çatışmanın arasında kalarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Açıkgöz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. 16 yaşındaki genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumu ise ağır. Sokakta bulunan 20'ye yakın araç silahlardan çıkan mermilerle ağır hasar aldı.

POLİS GİRİŞ-ÇIKIŞI YASAKLADI

Olay yerine intikal eden polis ekipleri mahalleyi güvenlik çemberine aldı. Bir süre giriş-çıkışları kapatan polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Güvenlik güçleri çatışmanın ardından kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.