Kümeste akıma kapılan genç öldü, babaannesi yaralı

BOLU, () - BOLU'nun Mudurnu İlçesi'nde tavuk kümesinde elektrik akımına kapılan 20 yaşındaki Furkan Pekyavuz hayatını kaybetti, babaannesi ise yaralandı. Olay, bugün Mudurnu'ya bağlı Yazılar Köyü'nde meydana geldi. Kendilerine ait tavuk...

07 Eylül 2015 Pazartesi 16:55
Kümeste akıma kapılan genç öldü, babaannesi yaralı






BOLU, () - BOLU'nun Mudurnu İlçesi'nde tavuk kümesinde elektrik akımına kapılan 20 yaşındaki Furkan Pekyavuz hayatını kaybetti, babaannesi ise yaralandı.
Olay, bugün Mudurnu'ya bağlı Yazılar Köyü'nde meydana geldi. Kendilerine ait tavuk kümesinde çalışan Furkan Pekyavuz tavukların kesim için kümesten çıkarılmasının ardından babaannesi Hayriye Pekyavuz ile birlikte temizlik çalışmalarına başladı. Bir cihazın elektrik kaçırması sonucu Furkan Pekyavuz ile Hayriye Pekyavuz akıma kapıldı. Kalbi duran Furkan Pekyavuz'a 112 Acil ekibi müdahalede bulunarak, kalp masajı yaptı. Hastaneye götürülen Furkan Pekyavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Hayriye Pekyavuz ise İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.