Kundakçılar yeniden ortaya çıktı: Araçlara saldırı

Terör örgütü PKK yandaşlarının her seçim öncesi sahneye koyduğu çirkin oyun yeniden uygulanıyor. İstanbul'da gece yarısı 3 araç kundaklanırken, 2 araç kurşunlandı.

10 Mart 2019 Pazar 08:39
Kundakçılar yeniden ortaya çıktı: Araçlara saldırı






Kundakçılar yeniden ortaya çıktı: Araçlara saldırı

Seçim öncesi siyasi atmosfer gerginleşirken, kimliği belirsiz şahıslar gece yarısı vatandaşlara ait araçlara saldırdı. İstanbul'da gece değişik semtlerde 3 araç kundaklandı. İlk kundaklama haberi Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nden geldi. 
Edinilen bilgiye göre, 39. Sokak üzerinde park halinde bulunan lüks araç ile minibüs iddiaya göre kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateşe verildi.

Çevredeki vatandaşlar araçların yandığını görünce durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası her iki aracında ön kısımlarında hasar oluştu. Polis ekipleri de zırhlı polis araçlarıyla olay yerine gelerek önlem aldı.

Yanan araçlar üzerinde de olay yeri çalışması yapan polis ekipleri çevredeki vatandaşlardan da olay hakkında bilgi aldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli yada şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

GÜNGÖREN'DE KUNDAKLAMA

Bir kundaklama haberi de Güngören'den geldi. Güngören ilçesi Sanayi Mahallesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir araç kundaklandı. Polis şüpheli veya şüpheliler hakkında geniş çaplı çalışma başlattı

Araçtan çıkan alevleri gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servise bildirdi, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Oay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri ise kundaklamayı yapan şüpheli şahıs veya şahıslar üzerinde çalışma başlattı.

BAĞCILAR'DA İKİ ARAÇ KURŞUNLANDI

Gece yarısı araçlara yönelik bir başka saldırı haberi ise Bağcılar'dan geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde park halindeki minibüs ile hafif ticari bir araç, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı, araçlarda hasar oluştu. Phalindeki bir minibüs ile hafif ticari araç kurşunlandı. Polis, olay yerinden kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.