Lahmacun sırasında kavga çıktı, 5 kişi hastanelik oldu

İftar öncesi fırın önünde oluşan kuyrukta başlayan sıra tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü, 5 kişi hastaneye kaldırılırken, 3 kişi gözaltında

26 Mayıs 2019 Pazar 00:53
Lahmacun sırasında kavga çıktı, 5 kişi hastanelik oldu






Lahmacun sırasında kavga çıktı, 5 kişi hastanelik oldu



Vatandaşların iftar sofrasına Ramazan pidesi ve lahmacun yetiştirme telaşı, fırın önünde uzayan kuyruklarda sıra kavgasına dönüyor. Şanlıurfa'da, iftar saatinde ekmek fırınında lahmacun yaptırma sırası nedeniyle çıkan taşlı- sopalı kavgada 5 kişi yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı..


Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Çamlıyayla Mahallesi'nde meydana geldi. Ekmek fırınında iki kişi arasında lahmacun yaptırma sırası nedeniyle tartışma çıktı.

İki kişinin yakınlarının da müdahale etmesiyle tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, her iki gruptan Ali Ö., Bahattin Ö., Muhammed Aziz Ö., İbrahim Y. ve Nasır K. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.