Lüks cip evin içine daldı; Deprem oldu sandık

Lüks cip sürücüsü Osman Çelik direksiyon hakimiyetini kaybedince facianın eşiğinden dönüldü.  Araçta bulunan dede ve torununu vatandaşların yardımıyla güçlükle çıkarıldı.

31 Temmuz 2018 Salı 13:23
Lüks cip evin içine daldı; Deprem oldu sandık







Lüks cip evin içine daldı; Deprem oldu sandık


İstanbul Çekmeköy'de Osman Çelik'in kullandığı lüks araç henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıktı. Bir evin bahçe duvarına ardından da eve çarpan cipte bulunanlar hastanelik oldu.


Yoldan çıkan araç önce bir evin duvarına çarptı ardından bir evin bahçesine girdi. Evin duvarının da hasar gördüğü olayda sürücü Çelik ve araçta bulunan torunu hastaneye kaldırılırken, ev sakinleri büyük korku yaşadı.

Olay Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Reşadiye Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Lüks aracın sürücüsü Osman Çelik'in bilinmeyen bir nedenden kontrolünü kaybetmesiyle önce yol kenarındaki duvara çarptı. Ardından havalan cip bir evin bahçesine uçtu. Evin duvarları da hasar görürken, araçta bulunan Osman Çelik ve ismi belirlenemeyen torunu vatandaşlar tarafından çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. 

Evde kaza sırasında bulunan Muazzez Alanyalı ise, "Bahçedeydim. Çocuğum evde uyuyordu. Bir toz dumanı yükseldi. Dede torunu çıkardık. Ortalığı toz dumanı kapladı" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Osman Çelik'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Öte yandan aracın hurdaya dönen halini görenler ise şaşkına döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.