Lüks otomobille sahte altın dolandırıcılığına 1 gözaltı

ESKİŞEHİR'den kiraladıkları lüks otomobille geldikleri Karabük'te kuyumcuya girip kendilerini iş adamı olarak tanıtan ve sahte altın bozdurmaya kalkan 3 kişiden 1'i yakalandı, 2'si kaçtı. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde bulunan kuyumcuya...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 16:56
Lüks otomobille sahte altın dolandırıcılığına 1 gözaltı






ESKİŞEHİR'den kiraladıkları lüks otomobille geldikleri Karabük'te kuyumcuya girip kendilerini iş adamı olarak tanıtan ve sahte altın bozdurmaya kalkan 3 kişiden 1'i yakalandı, 2'si kaçtı.
Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde bulunan kuyumcuya lüks otomobille gelen 3 kişi, kendilerini işadamı olarak tanıtıp altın bozdurmak istedi. Altınların sahte olduğunu anlayan kuyumcu polisi aradı, 3 şüpheli ise kaçtı. Polis ekipleri 55 yaşındaki R.K.'yı üzerinde 3 sahte reşat altın ile bir üst caddede yakaladı. Otomobil ise Kemal Güneş Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında park halinde bulundu. Otopark görevlisi gibi davranan ekipler, 2 şüphelinin gelmesini bekledi. Şüphelilerin gelmemesi üzerine çilingir yardımıyla kapısı açılan otomobilde yapılan aramada 10 sahte reşat altın bulundu.
Gözaltına alınan R.K., altınların sahte olmadığını, sadece ayarlarının düşük olduğunu ileri sürdü. R.K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, kaçan 33 yaşındaki T.G. ile 32 yaşındaki Ö.K'yi arama çalışmaları sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.