Manisa Turgutlu'da PKK'lı göstericiler ses bombası attı

Son dakika Manisa Turgutlu; Terör örgütü yandaşlarının üç gündür sürdürdüğü eylemler dün de akşam yeniden başladı. 12 kişi gözaltına alındı.

15 Şubat 2016 Pazartesi 00:36
Manisa Turgutlu'da PKK'lı göstericiler ses bombası attı






Manisa Turgutlu'da PKK'lı göstericiler ses bombası attı

Son dakika Turgutlu, Üç gündür Manisa Turgutlu'da her akşam gösteri düzenlemeyi sürdüren HDP üyeleri ile onlara destek veren PKK'lılar bugün de ses bombası attı. Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, izinsiz gösteri yapmak isteyen grup, ses bombası atınca polis müdahale etti. Çıkan olaylarda 12 kişi gözaltına alındı.

Son dakika Manisa Turgutlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, 'Her akşam saat 19.00'da zulme karşı ses çıkarın. Barışa büyük bir ses çıkarsa, Ankara bu sese kulak tıkayamayacaktır' çağrısı üzerine İstasyonaltı Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanıp izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis 'Dağılın' uyarısında bulundu. Polisin uyarısına ses bombası atarak karşılık veren gruba, polis TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Eylem sırasında grup yola barikat kurarken, çocukların da polis taş attıkları gözlendi. Polisin müdahalesiyle karşılaşan grup ara sokaklarla kaçarak dağıldı. Çıkan olaylarda 12 kişi gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 15.02.2016 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.