Mardin'de çatışma: 3 terörist öldürüldü, 3 asker yaralı

Terör örgütü PKK'nın kullandığı mağaralara yönelik arama tarama faaliyetleri sırasında çatışma çıktı. Mağara içinde kıstırılan 3 terörist öldürüldü.

19 Mart 2019 Salı 16:29
Mardin'de çatışma: 3 terörist öldürüldü, 3 asker yaralı






Mardin'de çatışma: 3 terörist öldürüldü, 3 asker yaralı


Terör örgütünün kış yapılanmasının çökertildiği kırsal kesimde, arama tarama faaliyetleri sürüyor. Mardin'in Dargeçit ilçesinde, PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı mağaraya yönelik operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürüldü, 3 asker hafif yaralandı.

Son dakika operasyon, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dargeçit'in kırsal Yumurtalı mahallesinde PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı bir mağaraya dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Teröristlerin, güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' uyarısına ateş açarak karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada 3 terörist öldürülürken, 3 asker afif yaralandı. Çatışma sırasında teröristlerden 2'sinin cesedi, çöken sığınağın altında kaldı. Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği bölgedeki operasyon devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Operasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.