Mardin karıştı, 18 kişi gözaltına alındı

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde, bir aracın içinde 3 kişiyle birlikte ölü ele geçirilen PKK’lı Mizgin Karageçili’nin taziyesine gitmek için toplanan gruba polis müdahale etti.

17 Ocak 2016 Pazar 17:01
Mardin karıştı, 18 kişi gözaltına alındı






Mardin karıştı, 18 kişi gözaltına alındı

Son dakika Mardin; Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde, bir aracın içinde 3 kişiyle birlikte ölü ele geçirilen ve Şanlıurfa’da defnedilen PKK’lı Mizgin Karageçili’nin taziyesine gitmek için toplanan grup ile polis arasında gerginlik çıktı.

Geçen perşembe günü Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde bir otomobilde 3 kişiyle birlikte ölü ele geçirilen, PKK’nın gençlik eylem sorumlusu ’Hejor’ kod adlı Mizgin Karageçili’nin cenazesi, cuma günü Gazibey Mahallesi’nde toprağa verildi.

Süleymaniye Mahallesi’nde bugün toplanan 50 kişilik grup PKK’lı Karageçili’nin taziye çadırına gitmek için bekledikleri sırada grupta bulunan bir kişi, TOMA ve zırhlı araçlarla önlem alan polislere "Neden bu kadar güvenlik önlemi alıyorsunuz?" diye bağırdı.

Bunun üzerine toplanan grup ile polisler arasında gerginlik çıktı. Polisler, gerginlik üzerine PKK’lının taziyesine gitmeye hazırlanan ve 18 kişiyi yaka paça gözaltına aldı.
Son Güncelleme: 17.01.2016 17:03
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Mardin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.