• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Market sapığından rezil savunma, filmlerden etkilenmiş
GÜVENLİK
Yayınlanma: 31 Temmuz 2019 - 18:12

Market sapığından rezil savunma, filmlerden etkilenmiş

Alışveriş merkesinde girdiği mağazanın reyonlarında kadınlara bakarak mastürbasyon yapan sapığın savunması rezaletin boyutlarını ortaya çıkardı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Market sapığından rezil savunma, filmlerden etkilenmiş

Market sapığından rezil savunma, filmlerden etkilenmiş

Magazalarda, marketlerde takip ettiği kadınların arkasında cinsel tacizde bulunurken yakalanan sapık çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf ederken, savunması bir başka rezaleti gözler önüne serdi. AVM'de takip ettiği kadınların peşine takılarak gizlice takip eden sapkının görüntülerini güvenlik kamerasından izleyen mağdur sinir krizi geçirdi.


MARKETİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Olay, pazar günü Kocaeli Başiskele ilçesi Ovacık Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde geldi. Alışveriş merkezindeki markete giden H.S. ile eşi V.S., ayrı reyonlara geçti. Mutfak eşyalarına bakan H.S., bir süre sonra tişörtünün arkasında bir ıslaklık hissetti. H.S. eli ile tişörtünü kontrol ettiğinde bir sıvı olduğunu gördü. H.S. yanına gittiği eşi V.S. ile marketin güvenlik görevlileriyle birlikte kamera odasına gitti. Görüntüler izlendiğinde H.S.'nin arkasında dolaşan kişinin mastürbasyon yaptığı görüldü.

​Görüntüleri izleyince sinir krizi geçiren, üzerindeki tişörtü yırtan H.S., eşi tarafından sakinleştirildi. H.S. daha sonra polis merkezine giderek şikayette bulundu. H.S., bu kişinin arkasında sağa sola gittiğini gördüğünü, ancak yanına yaklaştığını fark etmediğini söyledi. H.S., incelenmek üzere tişörtü polise teslim etti.

KAMERALAR İNCELENDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, alışveriş merkezinin kameralarını tek tek inceleyerek, şüphelinin adım adım izini sürdü. Şüphelinin alışveriş merkezinde bulunan bir bankamatikten para çekip, sonrasında markete geçerek olayı gerçekleştirdiği, daha sonra ayrılıp halk otobüsüne bindiği tespit edildi. Banka ile resmi yazışmalar yapılarak şüphelinin kimlik bilgilerine ulaşıldı. Şüphelinin yeniden alışveriş merkezine gelebileceği değerlendirilerek özel güvenlik görevlileri bilgilendirildi. Sivil polisler de alışveriş merkezinde önlem aldı.

YENİDEN AVM'YE GELİNCE YAKALANDI

Şüpheli, dün akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelince sivil polisler ve özel güvenlik görevlileri harekete geçti. Yakalanan O.T. gözaltına alındı. Kartepe'de bulunan bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.T., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

MAĞAZALARDA DA TİŞÖRTLER İLE MASTÜRBASYON YAPMIŞ

Sorguya alınan O.T. suçunu kabul etti. O.T., bir porno filmden esinlenerek alışveriş merkezindeki mağazalarda tişörtleri alarak mastürbasyon yaptıktan sonra yerine koyduğunu, neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini, pişman olduğunu söyledi. O.T.'nin üzerinde bulunan tişörte de incelenmek üzere el konuldu. O.T. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Burası ne Çeşme ne Alaçatı: Saklı bir koy, cam gibi deniz! İzmir’in Maldivleri burası!
Burası ne Çeşme ne Alaçatı: Saklı bir koy, cam gibi deniz! İzmir’in...
Yağsız ama çıtır çıtır: Kahvaltıya yeni efsane! Balon gibi kabaran pişi tarifi
Yağsız ama çıtır çıtır: Kahvaltıya yeni efsane! Balon gibi kabaran...
Bakir doğası ve turkuaz deniziyle eşsiz: Unutulmaz huzur dolu tatil adresi! Ege’nin saklı cenneti sizi çağırıyor
Bakir doğası ve turkuaz deniziyle eşsiz: Unutulmaz huzur dolu tatil...
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın: Koparmanın cezası tam 387 bin TL
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın:...
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak, gölge bile serinletmeyecek! O gün kavurucu sıcaklar geliyor
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak,...
Hostes, el bagajına uzanıp yolcularla sosyal medya yıkıldı
Hostes, el bagajına uzanıp yolcularla sosyal medya yıkıldı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.