Markette 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık yakalandı

Antalya'da markete ekmek almaya giden 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı. Bir kadının bağırmasıyla kurtulan kız çocuğu yaşadıklarını anlatınca, polis sapığı kısa sürede yakaladı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 20:37
Markette 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık yakalandı






Markette 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık yakalandı


Küçük yaşta çocuklara yönelik cinsel tacizlerin önüne bir türlü geçilemiyor, ağırlaştırılan cezalar caydırıcı olmuyor. Antalya'da gündüz vakti 8 yaşınndaki kız çocuğunu sarkıntılık eden sapık sonunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, olay saat 10.10'da Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. İlkokul öğrencisi 8 yaşındaki R.K., evden ekmek almak için çıktı.

Bu sırada küçük kızı bisikletiyle takip etmeye başlayan Mehmet E., marketten geri dönen kızı adres sorma bahanesiyle durdurdu. Bir süre küçük kızla yan yana yürüyen Mehmet E., daha sonra küçük kızı taciz etti. Zanlı balkondan bir kadının seslenmesiyle olay yerinden uzaklaşırken, ağlayarak eve giden küçük kız durumu ailesine anlattı ve polise başvuruldu.

Bölgedeki evlerin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yarım saat içinde şüpheli Mehmet E.’yi aynı mahallede yakaladı. Konuşma güçlüğü çeken ve yüz bölgesindeki doku bozulması nedeniyle yüzde 67 bedensel engelli raporu bulunan Mehmet E., ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olay sokaktaki güvenlik kamerasına da yansıdı.

“Bir annenin seslenmesi çocuğu kurtardı”

Olayı gören ve küçük kızı tacizden kurtaran İlknur C., balkonda otururken yaşananları gördüğünü söyledi. Seslenmesiyle şahsın kaçtığını belirten İlknur C., "Bir süre sonra çocuğun ailesi geldi. Polise haber verdik ve şüpheli yakalandı. Şahsın engelli raporu olduğunu da öğrendik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.