Maskesiz sığınmacı polise bıçakla saldırmaya kalktı

Hatay'ı adeta istila eden Suriyeli sığınmacılardan bazılarının kural tanımamazlığı hem vatandaşları hem de güvenlik güçlerini zor durumda bırakıyor. Maskesiz dolaşan bir sığınmacı polise bıçak çekti.

24 Aralık 2020 Perşembe 21:04
Maskesiz sığınmacı polise bıçakla saldırmaya kalktı







Maskesiz sığınmacı polise bıçakla saldırmaya kalktı

Suriyeli mültecilerin adeta istila ettiği Güney Doğu illerinde, pandemi kurallarına uymayan sığınmacıların neden olduğu sorunlar pes dedirtecek cinsten. İskenderun Kaptan Paşa Camisi yanındaki yolda uygulama yapan polis, maskesiz yürüyen kişiyi görünce kimlik sordu.

Hatay’da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Kentin İskenderun ilçesinde maske takmayan bir kişi kimlik soran polise bıçak çekti. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen şahıs, kısa süre içinde gözaltına alındı

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Edinilen bilgilere göre, polise bıçak çeken şüpheli, vatandaşlar ve polisin müdahalesi sonrası etkisiz hale getirildi. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen kişi emniyete götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.