Mersin Erdemli'de aile cinneti: Karısını ve 2 çocuğunu öldürdü

Mersin’ in Erdemli ilçesi’nde Murat Bayram isimli şahıs 4 ve 6 yaşlarında iki çocuğu ile eşini öldürüp intihar etti.

08 Haziran 2016 Çarşamba 12:16
Mersin Erdemli'de aile cinneti: Karısını ve 2 çocuğunu öldürdü






Mersin Erdemli'de aile cinneti: Karısını ve 2 çocuğunu öldürdü


Mersin Erdemli'de aile faciası. Murat Bayram adlı şahıs önce eşini ardından da iki çocuğunu katletti. Murat Bayram daha sonra intihar ederek haşatına son verdi. Korkunç olayın nedeni hakkında henüz bilgi yok. Olayın meydana geldiği evde Erdemli polisinin sürdürdüğü araştırma devam ediyor.

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde seyahat acentesi sahibi 32 yaşındaki Murat Bayram, eşi 30 yaşındaki Sultan ile çocukları 3 yaşındaki Zeynep ile 5 yaşındaki Mehmet Ali Bayram'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olay, saat 11.30 sıralarında Akdeniz Mahallesi'nde Eren Apartmanı'nın 5'nci katında meydana geldi. Dün öğleden sonra kendisine ulaşılamayan Murat Bayram bugün de işyerine gitmedi. Bunun üzerine çalışanları evine gelip zili çaldı, yanıt alamayınca durum polise bildirildi. Eve çilingirle gelen polis kapıyı açtırdığında Murat Bayram, eşi Sultan ile çocukları Zeynep ile Mehmet Ali Bayram'ın cesetlerini buldu. Evin salonunda yerde yan yana olan cesetlerin incelemesinde hepsinin de başlarından tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Murat Bayram'ın kendisine ait tabancayla eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi.

Olayın duyulması üzerine Murat Bayram'ın çok sayıdaki akrabaları eve akın etti. Yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşlarına boğulurken, Erdemli'de uzun yıllardır seyahat acentesi firması bulunan Murat Bayram'ın, girdiği ekonomik krizden kurtulamadığı için bunalıma girmiş olabileceği ileri sürüldü.

Cenazeler ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilip soruşturma başlatıldı.


300 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

Çevresi tarafından sevilen ve sakin kişiliği ile bilinen Murat Bayram'ın eşi ve çocukları öldürmesi yakınlarında ve çevresinde şok etkisi yarattı. Murat Bayram'ın, kredi kartlarına ve ticaret nedeniyle yaptığı araç alımlarından borcunun yaklaşık 300 bin TL olduğu ve bu nedenle bunalıma girdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme devam ediyor.
Son Güncelleme: 08.06.2016 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.