Metrobüste koltuk kavgası | Küfürler, yumruklar havada uçuştu

Metrobüste boş koltuk yüzünden çıkan tartışma gençmler arasında kıyasıya kavgaya döndü. Körük bölümünde başlayan kavgada yumruklar havada uçtu.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 10:52
Metrobüste koltuk kavgası | Küfürler, yumruklar havada uçuştu






Metrobüste koltuk kavgası | Küfürler, yumruklar havada uçuştu

İstanbul toplu ulaşımının bel kemiği haline gelen metrobüsteki yolcu yoğunluğunda boş bir koltuk yüzünden başlayan tartışma akıllara durgunluk veren kavgaya neden oldu.

İstanbul Sefaköy yakınlarında metrobüse binen 2 şahsın körük bölümündeki yer nedeniyle tartışması kavgaya dönüştü. Küfürlerin havada uçuştuğu o anlar başka bir yolcu tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre göre olay, sabah erken saatlerinde E-5 karayolu Sefaköy durağı yakınlarında metrobüs içinde meydana geldi.

KÜFÜRLER VE KAVGA YOLCULARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

İddiaya göre duraktan metrobüse binen 2 kişi, aracın orta yerindeki körüğe geldi. Burada boş koltuğa oturmak isteyen şahıslar arasında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine küfür etmeye başladı. Tansiyonun bir anda yükseldiği olayda vatandaşlar araya girerek tarafları uzaklaştırdı. Ancak körükte tutulan genç küfür etmeyi sürdürerek çevresindeki demirlere vurmaya başladı. Uzaklaştırılan gencin karşılık vermeye devam etmesi üzerine körükteki genç, "Seni çok kötü yaparım" dedi. Bir süre birbirlerini tehdit ederek küfürleşen gençleri vatandaşlar yine ayırdı. Yaşananlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Anahtar Kelimeler:
MetrobüsSefaköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.