Metrobüste sapık alarmı | Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz

İstanbul Metrobüs hattında Avcılar istikametinde ilerleyen araçta F.Ö. adlı şüpheli genç bir kadını taciz etti. Cinsel organını çıkaran sapkın, talihsiz kadının tepki göstermesi üzerine vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 10:10






Metrobüste sapık alarmı | Mide bulandıran olay


Kadınlara yönelik cinsel saldırıların arttığı İstanbul'da, bindiği metrobüste dakikalarca bir erkeğin saldırısına uğrayan kadın sonunda isyan etti. Vatandaşlar tarafından metrobüsten indirilerek polise teslim edilen F.Ö. saldırgan bir süre tartaklandı. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınarak adliyeye gönderilen F.Ö adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Metrobüste taciz, İstanbul trafiğinde toplu taşımanın en ağır yükünü çeken metrobüs, sapkınların en çok terçih ettiği araçlar haline geldi. Metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın, oturduğu koltuğun önüne gelerek kendisini sıkıştıran adamın bacaklarıyla arasına çantasını koyarak önlem almaya çalıştı. Bu sırada tacizcinin cinsel organını dışarıya çıkardığını fark eden kadın ne yapacağını şaşırdı. Kalabalık içinde duruma tepki gösteren kadının çığlıklarıyla, iğrenç olayı fark eden vatandaşlar saldırganı yaka paça metrobüsten attı.
Bu sırada olayı haber alan güvenlik güçleri metrobüs durağında önlem alırken, öfkesini alamayan bazı gençler tacizciyi tartakladı. 

Metrobüsteki diğer yolcuların desteği ile kaçması engellenen ve adının F.Ö. olduğu öğrenilen şahıs araçtan indirildi. Kaçması engellenen şahıs daha sonra olay yerine gelen polislere teslim edildi.  Gözaltına alınarak karakola götürülen tacizcinin üzerindeki pantolondan örnek alınması istendi. Dün akşam gözaltında tutulacak olan tacizci bugün mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Tacize uğrayan kadın ise bir yandan tacizciye tepki gösterirken bir yandan da cep telefonu ile yaşananları kaydetti. Tacizciye tepki göstere kadın sakin olmasını isteyen yolculara ve ‘ben bir şey yapmadım diyen tacizciye, “Sakin olmayacağım. Böyle şerefsizler rahat rahat metrobüslere binip kadınları taciz edemeyecekler. Ben susmayacağım sen utanacaksın” diyerek tepki gösterdi.

TACİZCİ TUTUKLANDI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadın yolcunun şikayeti üzerine F.Ö.'yü gözaltına aldı. Zanlı suçlamaları kabul etmeyerek, 'Kadın yolcu ile aramızda bir çanta vardı. Kadın uyuyordu, uyanınca çığlık attı, bende korktum' dedi. F.Ö, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇANTADAKİ SIVIDAN ÖRNEKLER ALINDI

Kadın yolcunun çantasına bulaşan sıvının zanlıya ait sperm örneği olup olmadığının tespiti için örnekler alınarak Polis Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi. Taciz olup olmadığı kriminal incelemelerin ardından netlik kazanacak
 

Son Güncelleme: 27.04.2019 08:02
Anahtar Kelimeler:
MetrobüsMetrobüste Taciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.