MHP Kurultayı'nda son durum: Ümit Özdağ delegeleri sakinleştiriyor

MHP Kurultayı için Ankara Büyük Anadalu Oteli'ne gelen delegeler polis barikatıyla karşılaştı. Genel Merkez süreci yasa dışı ilan ederken delegeler kurultayın anayasal hak olduğunu yeterli imza ve mahkeme kararlarının hukuki olduğunu iddia ediyor.

15 Mayıs 2016 Pazar 11:48
MHP Kurultayı'nda son durum: Ümit Özdağ delegeleri sakinleştiriyor






MHP Kurultayı'nda son durum: Ümit Özdağ delegeleri sakinleştiriyor

Ankara Büyük Anadolu Oteli önünde binlerce ülkücü ve 600'den fazla delegenin polis barikatının kaldırılması için bekleyişi sürüyor. MHP Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ polis barikatı üzerine çıkarak delegelerden barikatın daha gerisine gitmesini ve sukunetini korumasını istedi.

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin önüne geldi. Otelin önünde partili ve delegelerin oluşturduğu kalabalığın içinden korumalar eşliğinde geçen adaylar, polisin önlem almak üzere kurduğu barikatların önüne geldi. Bu sırada MHP'li Ümit Özdağ'ın polis barikatının üzerine çıkarak, kalabalığa geri gitmesi ve ön tarafta yer açılması için uyarıda bulunduğu görüldü. MHP'li Yusuf Halaçoğlu da elindeki megafonla kalabalığa uyarılarda bulunarak, bir açıklama yaptı.

Delege tespiti çalışıldı

Büyük Anadalu Oteli Önünde yapılan sayımda Salt çoğunluğa ulaşıldığı açıklandı. Daha önce 650 imzaya ulaşıldığı duyurulmuştu. Ancak otel önünde yapılan açıklamada 900'ün üzerinde imzaya ulaşıldığı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.