Minibüs içinde 3 kişi zehirlenerek can verdi

Soğuk'tan korunmak için minibüs içinde kömür yakan 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

21 Şubat 2021 Pazar 17:46
Minibüs içinde 3 kişi zehirlenerek can verdi






Minibüs içinde 3 kişi zehirlenerek can verdi

Şanlıurfa'da feci bir olay meydana geldi. Kentin Bozova ilçesinde bir minibüsün içerisinde 1´i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, ölenlerin ısınmak için yaktıkları kömür ateşinden dolayı, karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdiğini belirledi

korkunç olay, Bozova´nın Atatürk Baraj göleti yakınında meydana geldi. İddiaya göre, bir minibüsün içerisinde 3 kişinin hareketsiz şekilde durduğunu görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Edinilen ilk bilgilere göre, olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisinde bulunan Kamuran İzol (12), Mustafa Kılıç (47) ile Hayriye Albers'in (50) yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 3 kişinin araç içerisinde kovada yaktıkları kömür ateşinden sızan gazdan zehirlendiklerini belirledi.

Olayın ardından bölgeye gelen ölen kişilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından 3 kişinin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son Güncelleme: 21.02.2021 20:34
Anahtar Kelimeler:
şanlıurafŞanlıurfa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.